Zal BMW met een Mercedes AMG Black Series komen?

BMW M3 CRT

BMW zou volgens de geruchten aan een concurrent voor de Mercedes-Benz AMG Black Series werken.

Een goeie roddel, wij lusten er af en toe wel pap van. Deze is er prima voorbeeld van, want hoewel het leuk klinkt, is er niet meer dan wat loze geruchten.

Een journalist van Automobile zou tijdens de autoshow van Detroit in januari gesproken hebben met de top van de BMW M-divisie. Die zouden gezegd hebben dat 2013 een erg interessant jaar zal worden en dat ze nadenken over een Black Series concurrent. Daarmee zou de M3 CSL, GTS of CRT in grote aantallen geproduceerd kunnen worden.

De BMW White Series (de vermoedelijke naam) zou ook in Amerika worden verkocht.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Techno Patat 09:13
afbeelding van Techno Patat

White series :D! Hahahahahaha wie eefter under da wijs gemaakt?

Ik gok eerder: BMW M3 m40i s-drive! Dat bekt toch veel lekkerder :)? En ze hebben toch al die special's? De crt, csl, gts,... Toch allemaal pure rijdersversies van rijdersauto's? Ik zie er geen enkel nut voor, maarja. De M staat toch al lang voor Marketing!

Yvesw 12:15
afbeelding van Yvesw

Als een geboren marketier kan ik de naamgeving "white series" enkel maar toejuichen. Al is het maar om Mercedes te plagen. :-) De vraag is dan wel, welke "series" moet Audi uitvinden? Misschien wel de "50 shades of grey series"...

Techno Patat 12:24
afbeelding van Techno Patat

De 'plus' niet goed genoeg voor meneer? Djeezes verwend nest :P! Hoewel ik wel moest lachen met de 50 shades of grey :D!

Yvesw 13:15
afbeelding van Yvesw

De plus is niet "hardcore" hé :-) Ze persen gewoon nog wat 20pk extra uit een motor...

Yvesw 17:18
afbeelding van Yvesw

Inderdidio Rob :-) Ik geloof ook - stel dat deze roddel waar is - dat ze gewoon de "GT-filosofie" verder gaan uitwerken op andere modellen. Al gaan ze volgens mij marketingsgewijs voor een coolere naam kiezen...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws