Nu deftig gelekt: dit is de Audi TT (2014)

Vorige week toonde we een eerste beeld van de Audi TT, vandaag lekten de officiële beelden uit. Dit is hem dus: de derde generatie Audi TT.

Veel woorden gaan we er nog niet aan vuilmaken, de lap tekst met alle informatie krijgen jullie morgen tijdens het officieel voorstellen ervan. Maar dankzij deze plaatjes weten wij naar waar we morgen moeten zoeken voor de live foto's.

Revolutionair is de nieuwe Audi TT niet, een mooie evolutie is het wel. Grootste wijzigingen met de vorige generatie zijn de bumpers voor- en achteraan, hexagonale grille en scherp uitgesneden lichtunits. Technisch is de belangrijkste wijziging dat de Audi TT vanaf nu op het MQB-platform staat.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Wim 12:30
afbeelding van Wim

stille evolutie, aan de andere kant leuk dat ze hun oorspronkelijk concept trouw blijven

BePa 17:10
afbeelding van BePa

De meest revolutionaire wijziging in de vormgeving, vind ik persoonlijk het knikje in de gebogen raamlijn (profielzicht), vlak voor het samenkomt met de onderzijde van het raamgeheel achteraan. Neen, geen grapje, ik vind dit echt een fundamenteel verschil opleveren... En dan vraag ik mij altijd af: Waarom ?

Kenny 18:00
afbeelding van Kenny

In die kleur doet de achterkant me echt denken aan de Carrera GT. Het zal wel met de foto te maken hebben.
Verder spreekt deze me niet echt aan. Misschien met de grille in het zwart / grijs en in een ander kleurtje wel. Hoe dan ook kan deze imo niet tippen aan de eerste generatie, daar ben ik nog steeds zot van :-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws