One-off Ferrari F12 TRS zou duurste Ferrari ooit kunnen worden

ferrari-f12-trs-2

De Ferrari's Special Projects divisie heeft haar handen vol met de one-off Ferrari's, de laatste in de rij lijkt deze Ferrari F12 Berlinetta TRS te worden.

Officieel is er geen informatie beschikbaar, we hebben enkel deze twee foto's en wat samenraapsels van bronnen die iets lijken te weten.

De one-off Ferrari zou volgens sommige bronnen 'TRS' gaan heten en zou, zo lijkt het op de foto, een targa variant worden. De eigenaar zou 4,2 miljoen dollar betaald hebben voor de TRS, waardoor de LaFerrari met zijn prijs van 1,4 miljoen dollar plots voor het plebs lijkt.

ferrari-f12-trs-2

Onder de kap zou de KERS-technologie schuilen, aldus een Amerikaanse bron. Daardoor zou de 6.2 liter V12 maximaal 740 pk sterk zijn.

De reden dat we denken dat hij TRS zal heten is het logo dat vorige week plots opdook in een patentbureau.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 20:33
afbeelding van Techno Patat

Precies wel een dure f12 berlinetta dat jullie verkopen :P!

Wel een heel cool ding, die bumper ziet er heel goed uit! De targa dingen ook, al lijkt het nu een beetje hard op de 918 spider :D!

DasHaus 22:02
afbeelding van DasHaus

Ik vind de 'gewone' veel mooier. Kost die trouwens niet 'slechts' 270 000 eurootjes? Of zijn de Amerikaanse belastingdiensten nog stukken ijveriger dan hun Belgische collega's?

Techno Patat 22:33
afbeelding van Techno Patat

Ik vermoed dat ze de Laffe Rarie bedoelen ;-)!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws