Land Rover wil model tussen Evoque en Sport

range-rover-evoque-geneve-2015-102

Het lijkt Land Rover weinig moeite te kosten om haar gamma te verruimen. De Britten geven zelf toe dat er nog heel wat gaten zitten in hun gamma die ze zo snel mogelijk willen opvullen.

Als we de Australische media mogen geloven komt er voor 2020 een gloednieuw model van Land Rover. Een model dat zich zou positioneren tussen de Evoque en Range Rover Sport. Dat er tussen die twee wagens grote verschillen zijn is geen verrassing, dat Land Rover er een nieuw model wil tussen bouwen is dat ook niet.

Het is de verantwoordelijke van design, Gerry McGovern, die op het autosalon van New York de komst van de nieuwe wagen bevestigde. Hij spreekt over een reële nood voor behoefte voor een iets grotere Evoque die kleiner is dat de Range Rover Sport.

Gerry McGovern voegde er ook nog aan toe dat Land Rover op het salon in Frankfurt, dit jaar in september, naar buiten zal komen met iets nieuws. Wat dat exact is wou hij nog niet kwijt. Het gaat allicht om de Range Rover Evoque cabrio of een sportiever model op basis van de Discovery Sport.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Tommyboy 15:21
afbeelding van Tommyboy

Land Rover zou zich beter concentreren op schonere motoren, hun zustermerk Jaguar heeft het nog thans in huis. Jaguar heeft zelfs meer in huis zoals een deftig GPS systeem. Onbegrijpelijk dat Land Rover hier geen gebruik van maakt.
Prachtige wagen de LR Sport, het enige dat me weerhoud is de CO2 uitstoot en antiek GPS.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws