BMW 2 Reeks Gran Coupe krijgt achterwielaandrijving

bmw-2reeks-gran-coupe-render_01

Vrees niet rotondedrifters, want volgens de laatste geruchten wordt de 2 Reeks Gran Coupe lekker achterwielaangedreven zoals zijn kleiner broertje. Waardoor de voorwielgenen toch nog even bij de Active Tourer en Gran Tourer blijven bengelen.

Dat er een 2 Reeks Gran Coupe ging komen wist iedereen. Want Er bestaat al een 6 Gran Coupe, een 4 Gran Coupe en Mercedes trekt net iets te veel aandacht met de CLA. Daar moet dus weerwoord op komen. Echter was het lang de vraag of er nu voor voor- of achterwielaandrijving ging gekozen worden. Want met de komst van de 2 Reeks Active Tourer en Gran Tourer lijken er geen heilige huisjes meer te bestaan.

Het Duitse magazine Auto Motor und Sport citeert BMW's research en devolopment chef Klaus Fröhlich, die pleit voor een vierdeurscoupe met achterwielaandrijving in de rangen van de 2 Reeks. Een Gran Coupe dus. Verwacht hem echter niet voor 2018 op de markt. De looks? Die kan je er wel bij inbeelden. Meer nog, we draaiden onze beeldbewerker nog eens aan om zelf een render te maken.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws