Nieuwe Alfa Romeo Giulia gelekt

alfa-1

Een dag voor de officiële voorstelling van de nieuwe Giulia lekken twee vage beelden van de wagen. Geen persfoto's, wel foto's van de wagen in een garage, boot, of iets dergelijks.

Of dit hem effectief is zal morgen moeten blijken, maar we zijn er zo goed als honderd procent zeker van.

Op dit beeld zien we de QV variant die naar verluid 510 pk zou persen uit een V6. Visueel krijgt hij op het eerste zicht veel trekjes mee van Maserati.

Morgen kennen we alle informatie en zullen duidelijke beelden ons toelaten een eerste oordeel te vellen. Het is lang wachten geweest op de Giulia, maar hij is er nu echt.

alfa romeo guilia gelekt
Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 12 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (12)

Plaats een reactie
Audi22 21:11
afbeelding van Audi22

Alfa blijft voor mij echt iet magisch hebben, puur passie, rijplezier met karakter, de mito kon me niet bekoren, te smal, te hoog en in de giulietta kon ik of een of andere reden geen goede zitpositie vinden (daar ben ik ook blijkbaar niet de enige in) terwijl het uiterlijk nu nog altijd een van de mooiste in zijn klasse is (persoonlijk). Mijn volgende auto gaat tussen de jaguar XE of deze kben echt benieuwd naar morge als je de echt goede persfoto's te zien zullen zijn!

jr 22:28
afbeelding van jr

Voor mij idem, Giulia moet strijden met de XE om de opvolger te worden van m'n huidige Alfa. Op het eerste zicht komt hij iets generischer over dan de 156 of de 159. Misschien om de Amerikaanse markt niet af te schrikken of misschien doen de vage foto's het lijnenspel geen eer. Ik kijk uit naar morgen.

Evy Dent 22:29
afbeelding van Evy Dent

Soort kruising van een Maserati Optima en een Kia Ghibli

Quin 08:46
afbeelding van Quin

Toch net ietsje specialer wanneer Alfa een auto presenteert dan eender ander automerk, niet :-)? Zwaar benieuwd naar de officiële voorstelling vandaag, deze blurry foto's doen ze geen eer aan.

bartelskie 09:50
afbeelding van bartelskie

MIsschien omdat dat maar eens in de 15 j gebeurt... ?? ;-p

bartelskie 08:50
afbeelding van bartelskie

Wat ik zie vind ik goed maar ik wacht nog even de volledig voorstelling af alvorens mijn oordeel te vellen.

Quin 09:51
afbeelding van Quin

Nog 3D renders klaarblijkelijk gelekt, nu van de voorkant (al kan dit gewoon een impression zijn misschien)

https://twitter.com/Carscoop/status/613466711300313089

Yvesw 09:53
afbeelding van Yvesw

Ja, stilaan begint de verschijningsronde :-) Vanavond omstreeks 19 uur wordt de wagen officieel voorgesteld in Milaan. Verwacht dus niet veel later alle info ;-)

Stealth 10:10
afbeelding van Stealth

Iedereen loopt met een iphone op zak maar als er eens scoop foto's moeten genomen worden zijn ze altijd blurry, ... Meer en meer vermoed ik dat deze lekken door de merken zelf georganiseerd worden als officieuze teasers. En het werkt hé, want het staat op autofans :-)

Quin 10:17
afbeelding van Quin

Ik denk inderdaad dat dit pure marketing is :-).

jr 10:48
afbeelding van jr

Zonder twijfel zijn een aantal lekken en scoops gewoon marketing. Het is eens iets anders dan die tientallen "teasers" van sommige modellen de afgelopen paar jaar.

Als ze het voorbeeld van Apple volgen, zullen de Alfa marketeers binnen enkele maanden het gerucht verspreiden dat de productie de vraag niet kan volgen.

Thom@s 10:52
afbeelding van Thom@s

Amaai, ziet er knap uit!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws