Porsche Cayman GT4 gaat aan de PDK

porsche-cayman-gt4_01

Een lid van Porsche-forum Planet 9 wist tijdens een gesprek met Andreas Preuninger (de man achter al het snelste gerief van Porsche) wat informatie los te peuteren over de toekomst van de Cayman GT4. Een automaat zou daarbij om de hoek loeren.

Als we post op het forum moeten geloven, dan zal Porsche naar alle waarschijnlijkheid de Cayman GT4 met PDK-automaat voorstellen op het autosalon van Frankfurt. Een logische evolutie, want niet alle klanten willen - spijtig genoeg - zelf in de pot roeren van de manuele zesbak. Kans is groot dat de GT4 daardoor nog net iets sneller zal zijn op het circuit. Al blijf je meer plezier beleven met de standaard handbak natuurlijk.

Geen GT4RS

Op de vraag of er een nog straffere GT4RS in de pijplijn zit wist Preuninger te zeggen: 'Ik ben geen fan van te veel letters op de achterkant van een wagen'. Een lollig antwoord om aan te tonen dat Porsche niet over de GT4 zal gaan bij de Cayman. De reden daarvoor is volgens Preuninger simpel: 'De prijs zou te dicht gaan liggen bij een 911 GT3'.

Lees hier de post op Planet 9

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws