Eerste (gebruikte) Tesla Model X te koop met meerprijs van 73.000 euro

tesla-modelx-buy

De eerste Tesla's Model X vinden hun weg naar de klanten. Al ruiken sommigen geld. Eén eigenaar stuurt z'n Model X na 800 kilometer terug de verkoop in. Naar eigen zeggen 'omdat hij op dit moment geen SUV moet hebben', al zal de vooropgestelde winst van 73.000 euro er wel iets mee hebben te maken.

We leven in een NU-maatschappij waar wachten op iets wordt gezien als een middeleeuws tafereel. Slimmeriken weten dan ook dat hier geld uit valt te slaan. Want waarom zou je maandenlang wachten op een Tesla Model X, als je er meteen één kan hebben... voor een stevige meerprijs.

Wel, ben je zo NU dat je elke level van Candy Crush uitspeelt door extra moves te kopen en ben je in de markt voor een Model X? Dan heb je hier een droomadvertentie. Want op een Amerikaanse zoekertjessite verscheen een Model X in perfecte staat met amper 800 kilometer op de teller.

Het addertje onder het gras? Wel, de eigenaar vraagt 215.000 dollar (zo'n 198.000 euro) voor het rode 'Edition One' exemplaar. Dat is maar eventjes 81.000 dollar (73.000 euro) meer dan de vraagprijs van Tesla voor de Model X.

 tesla-modelx-buy
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws