Werkt Ford aan Mustang 'Hellcat'?

fordmustang

Puur op pk-vlak is de Challenger SRT Hellcat de opperbaas in musclecarland. Al werkt Ford volgens geruchten aan een al even gespierde Mustang. De pk-race is in volle galop.

De hoogdagen van de musclecars lijken weer helemaal terug. Meer nog, dankzij moderne (lees: Europese) technologie sturen ze ook nog eens lekker. Al zouden Amerikanen geen Amerikanen zijn als ze niet dromen van zo veel mogelijk pk's voorin te rammen. Denk maar aan de Dodge Challenger SRT Hellcat met z'n 707 pk (en een gewicht van bijna 2 ton) en de nieuwere Chevrolet Camaro ZL1 met 650 pk.

Het is dus dringend tijd dat Ford zich gaat moeien in de strijd met de meest iconische ponycar ooit gebouwd; de Mustang. Zo'n exemplaar zou gespot zijn met de nodige camouflage. Al zou er af te lezen zijn dat het front wat extremer is gestileerd en reed 'ie rond op Michelin Pilot Sport Cup banden. Meer nog, bronnen spreken van een 5.2-liter V8 met twee turbo's.

Begin echter nog niet te hard te wiebelen op je stoel, want de kans dat de überMustang naar België komt is klein, zeer klein. Op dit moment moeten we namelijk al alles boven de GT-uitvoering missen. Denk maar aan de Shelby GT350.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws