Aston Martin denkt aan de beurs

aston-martin-vanquish-s-volante-2017_01

Na het succes van Ferrari in 2015 te hebben bestudeerd ziet Aston Martin het wel zitten om zelf richting de beurs te trekken.

Aston Martin is momenteel vooral in handen van investeerders uit Italië en Koeweit maar is er over aan het nadenken om het mogelijk te maken dat iedereen een stukje Aston Martin kan bezitten. Of dan toch een aandeel van dit legendarisch merk. Er zijn plannen om op de beurs te gaan maar er is nog niets definitief beslist.

Buiten ongeveer 4.000 auto’s per jaar verkoopt Aston Martin nog heel wat anders. Zoals kleding, handtassen en manchetknopen dat met het merklogo is bekleed. De verplaatsing richting de beurs zou echter kunnen betekenen dat AM extra kapitaal zoekt. Geld nodig voor iets leuk in de toekomst, Aston Martin?

Aston-Martin-Vantage
Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Evo X 14:54
afbeelding van Evo X

Zolang bank/investeerder mee wil; alles zo laten. Komen vele beslissingen van die je niet wil maken. Centjes ok, maar die gaan uiteindelijk als 'n blok aan je been hangen.

Jos D. 22:24
afbeelding van Jos D.

Alle respect voor AM maar qua marketing komen ze nog niet aan de enkels van Ferrari.
Ferrari is jaren geleden al naar de beurs gebracht om Fiat er bovenop te helpen. Daarna teruggehaald om dan onlangs weer terug naar de beurs gebracht te worden. Ferrari is een simpelweg een melkkoe voor Fiat.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws