Alpine A110 voor op het circuit

alpine-a110-cup

Hey, die Alpine A110 op die schets ziet er niet standaard uit! Zou het zijn? Is dit de Alpine A110-cupcar?

De Alpine A110 is nog niet zo lang van onder het stof gehaald en terug beschikbaar gesteld. Een nieuwe teaser toont alvast een opgeleukte versie van de A110. Dit zou maar eens de Alpine A110 die z’n zinnen heeft gezet om op je lokaal circuit behoorlijk competitieve tijden neer te zetten. Officieel zullen we de Alpine A110 Cup voor het eerst zien in september.

Wat heeft je Alpine A110 Cup dan extra boven een standaard A110? Er is nog niets officieel vanuit het kamp van Renault gekomen maar reken op een sportievere bodykit die ongetwijfeld extra downforce veroorzaakt. Binnenin zal de wagen gestript worden om gewicht te besparen en zal beschikken over racestoelen om je om je plek te houden. De krachtbron blijft dezelfde maar krijgt meer paardenkracht en koppel dan de normale A110 die het doet met 252 pk en 320 Nm. Om de ervaring optimaal te maken zal de wagen ook nog wel een race-uitlaat hebben om wat rond te brullen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal deze A110 deelnemen in zijn eigen opgericht merkcup en daarmee de spirituele opvolger worden van de Renault R.S. 01-Cup.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws