Lamborghini-nieuws, nog één nachtje slapen

lamborghini_concept

Morgen is de dag dat Lamborghini groot nieuws gaat verkondigen! Als voorsmaakje krijgen we wel al een logo, wat scherpe lijnen, verlichting en een heel klein beetje informatie.

We zullen al de informatie maar ineens op tafel gooien. Morgen, maandag, zal Lamborghini de onthulling doen van wat zun de “sportauto van de toekomst” noemen. Die uitspraak doet de autowereld vermoeden dat er wel iets met elektrificatie voor de deur staat. Een volledig elektrische Lamborghini of eerder een hybride hyper-car die zich moet aansluiten bij The Holy Trident? Beiden zouden voor Lamborghini een revolutie betekenen.

Wat we nog meer weten is dat ze voor de ontwikkeling van de nieuwe techniek of nieuwe concept-car de handen in elkaar hebben geslagen met MIT, Massachussetts Institute of Technology. MIT is al een geruime tijd aan het experimenteren met lithium-oxygen-batterijen die met dezelfde hoeveelheid tot 3 keer meer energie zouden opslaan als de huidige lithium-batterijen. Krijgen we van Lamborghini dan enkel de technologie te zien of misschien wel een eerste blik op de Aventador-opvolger die toch al sinds 2011 op de markt is.

Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws