Laat dit Alfa Romeo 6C gerucht alsjeblieft waar zijn

alfa-6c-render-gerucht

Goed nieuws voor gelovigen van de kerk van Alfa Romeo en de daarbij horende sappige roddels, want volgens een 'betrouwbare bron' zal Alfa Romeo dit jaar nog de 6C tonen, een nieuwe sportwagen voor het merk. Gooi de kolen al maar in de hypetrein!

Duitse tuner Pogea Racing maakt het nieuws/gerucht wereldkundig. Want volgens het bedrijf liet iemand zeer diep in de ingewanden van Fiat Chrysler Automobiles los dat het management van Alfa Romeo groen licht heeft gegeven voor een sportwagen, de 6C. Meer nog, dit jaar al zou de tweedeurs zijn opwachting moeten maken op een autosalon. Denk Los Angeles later dit jaar, droom van Genève binnen twee maanden.

Giulia Coupé

Het gerucht valt uiteindelijk niet helemaal uit de lucht. Zo was het al jaren duidelijk dat Alfa haar gezin stevig zou uitbreiden. En een coupévariant van de Giulia, om de BMW M4 en Audi RS 5 te bekampen - staat al lang op het wenslijstje. Nu het volumemodel Stelvio goed en wel gelanceerd is, is het misschien eindelijk tijd voor de zogenaamde '6C'. Denk Giulia styling, het chassis van de sedan en in de hoogste Quadrifoglio-uitvoering een 510 pk sterke V6 aan boord. Niet slecht, heus niet slecht.

Ook nog wat C-nieuws, Alfa plant eveneens de 4C een stevige technische facelift te geven. Al weten we niet wat dit juist in zal houden. Benieuwd wanneer 'ie zal vallen, de 6C. Jullie ook?

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 19:40
afbeelding van Wim

maken aub! :)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws