Officieel: Nissan Patrol

Nissan Patrol 2010Update: Video - Nissan heeft sinds 1997 een sterk werkpaard in hun gamma beschikbaar. De Nissan Patrol heeft een beresterke reputatie weten op te bouwen door de jaren heen en daar willen ze nog aan verder werken zo lijkt. De nieuwe Patrol is gelekt via een Arabisch Nissan forum. De Patrol is daar immens populair. De nieuwe Patrol heeft meer dan ooit een vleugje Infiniti saus over zich gekregen. De nieuwe Patrol ziet er meer luxueuzer uit dan zijn voorganger.

Hopelijk heeft Nissan de terreinprestaties weten te behouden want de huidige Patrol dankt daar zijn reputatie aan. Aangezien er enkel plaatjes zijn gelekt blijft het nog gokken naar de beschikbare motoren die onder de motorkap zullen komen te liggen. Waarschijnlijk zal de klant kunnen kiezen uit een 4.0 V6 of een 4.8 V8 benzinemotor of voor de dieselaars zou er de 3.0 V6 zijn. De motoren zullen waarschijnlijk gekoppeld worden aan een zestrapsautomaat. Verdere informatie ontbreekt en waar we de nieuwe Patrol zullen kunnen bewonderen is ook nog niet geweten. Dit wordt zeker nog vervolgd. 

 

 

Nissan Patrol 2010

Nissan Patrol 2010

Nissan Patrol 2010

Nissan Patrol 2010

Nissan Patrol 2010

Nissan Patrol 2010

 

Reacties: 4 reacties

Tags

suv

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
B4 20:09
afbeelding van B4

Geen zware diesel meer? Zou er ook een SWB komen? Hoe zit het met de veiligheid? En die foto's doen al een tijdje de ronde... zoveel vragen en het blijft maar bij foto's. Wanneer komt Nissan nu eens af met gegevens over de nieuwe...

btw: het is Infiniti

Pieter Aertgeerts 20:19
afbeelding van Pieter Aertgeerts

<b>-Thanks, is inmiddels aangepast.-</b>

Anonieme gebruiker 08:45
afbeelding van Anonieme gebruiker

nog minder mooi dan de vorige versie!

Chuwie 02:09
afbeelding van Chuwie

Buh! Ok de patrol van de vorige generatie zag er lelijk maar robuust & degelijk uit. Deze lelijk en fragiel koetswerk lijkt me. En de lijnen trekken op de land cruiser v8. Nee deze wagen zegt me totaal niets.. De vorige patrols daarintegen wel..

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws