Officieel: Aston Martin AM310 Vanquish

Officieel: Aston Martin AM310 Vanquish

Tja, wat kunnen we nog extra vertellen, nadat de info gisterenvoormiddag al op het internet werd gezet? De voorzijde, die hadden jullie nog niet gezien, tenzij op de spyvideo's. De specificaties waren alvast niet gelogen, 573 pk en een 0-100 tijd van 4,1 seconden.

De looks neemt hij deels over van de One-77 en de AM310 concept car had ook veel kenmerken mee van deze Vanquish. Hij is wat goedkoper dan de Vanquish van de vorige generatie maar verwacht geen koopje. Voor een dikke 189.000 Britse pond is hij de jouwe.




Laatst gepubliceerd

Reacties (13)

Plaats een reactie
Quin 11:04
afbeelding van Quin

Blijft heel mooi, maar ze mochten de voorkant wat meer verfrist hebben, ik begin er een klein beetje op uitgekeken te geraken :).

Achterkant is dan wel mooie evolutie.

Wim 11:06
afbeelding van Wim

Ben alleen niet zo voor dat carbon in de voorkant, verder heel knap weer

Glenn N 11:15
afbeelding van Glenn N

Leuk, een Virage met een bodykit.
Het zijn echt prachtige wagens maar ik raak er stilaan op uitgekeken... Altijd hetzelfde.

Stoelen vind ik bovendien afschuwelijk, maar vooral die specs zijn toch niet meer van deze tijd? Een gerecycleerde 6-traps automaat en een top van nog geen 300km/u... Dat is toch ondermaats voor een merk als dit terwijl ze bij de concurrentie continu evolueren.

Wim 13:31
afbeelding van Wim

yup, ze hebben gewoon de R&D cash niet wss

Yvesw 15:14
afbeelding van Yvesw

@Glenn N: Dit koop je toch ook niet omdat het 330km/u kan of omdat het een 9traps automaat heeft met elektro-aandrijving? Je koopt dit omdat het een Aston Martin is! Een wagen die toont dat je stijl hebt. Idem dito met een Alfa Brera. Het ding is zwaar, log, relatief traag en totaal niet handig maar wat een uiterlijk...
En zoals Wim zegt, ze hebben nu eenmaal de R&D cash niet. En gelukkig hebben ze dat niet, want dat zou betekenen dat ze te groot zijn geworden...

Techno Patat 19:06
afbeelding van Techno Patat

Brera's met Aston's vergelijken gaat wat ver he hveske ;)! Maar ik snap je punt!

Het gros van de mensen smijt de sleutel op tafel en dat is al genoeg! Bij een Ferrari/lambo moet je nog eens enkele spec's opdreunen om de omstaanders helemaal wild te krijgen! Met dit wil je niemand wild krijgen, enkel goed voor de dag komen!

De voorkant is eigenlijk mijn ding niet! Ten eerste ben ik er ook op uitgekeken, en ten tweede: wat doet dat carbon daar? De achterkant is wel verschrikkelijk knap gedaan! Mooie evolutie!

Yvesw 19:42
afbeelding van Yvesw

@Patat: Ik vind het niet zo vergezocht eigenlijk. Beide wagens zijn niet de snelste, niet de lichtste, niet de meest praktische of de meest gesofisticeerde in hun klasse maar beide zijn zeer begeerlijk puur door de looks alleen al. Heb ik trouwens bij een Ford S-max ook (om aan te tonen dat verschillende wagens toch hetzelfde concept kunnen uitbeelden).
Een Aston rij je inderdaad niet om de blitz te maken... (of laten we dat toch nog tenminste hopen)
En betreffende dat Carbon... Dat laat je vlug mee spuiten in de lakkleur of in het zwart eh. Als je toch het geld hebt voor een Aston. :p

Yvesw 21:00
afbeelding van Yvesw

@Cuore: Nee, bij mij primeert het koken bijna boven de schoonheid want man, ik ben een vreetmachine :p

Hij is zelfs mooi in het wit... En dat is al lang geleden dat een wagen daar nog in geslaagd is zonder "poserig" te lijken.

Anonieme gebruiker 11:57
afbeelding van Anonieme gebruiker

Wat leuk dat alle mensen, die er het geld niet voor hebben, deze auto afkammen als "uit de tijd" en "lelijk dat carbon" "je raakt er op uitgekeken"....Het blijven de mooiste auto's van onze tijd...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws