Belgische Skoda-tak behoudt sponsorcontract met wielerploegen

Belgische Skoda-tak behoudt sponsorcontract met wielerploegen

In tegenstelling tot de Nederlandse Skoda-invoerder wordt de overeenkomst tussen Skoda en de wielerploegen in België behouden. Dat vernamen we van de Belgische PR-manager.

In Nederland heeft Skoda namelijk besloten om de band met wielerploegen te verbreken, al gaat het vooral om een einde contract. Dat zou echter niets te maken hebben met de dopingzaak die USADA rond Lance Armstrong aan het licht bracht. De sponsorcontracten van d'Ieteren Skoda Import met wielerploeg Lotto-Belisol hebben een duur van drie jaar en lopen nog tot 2014. "SKODA blijft geloven in de wielersponsoring omdat het één van de populairste sporten is in België.", aldus de Belgische PR-manager. Ook dateren de eerste dopingfeiten van voor de periode waarin Skoda aan de sponsoring van het wielrennen begon, zodat Skoda er geen graten inziet om nu verder te gaan met sponsoren omdat de naam nu net gezuiverd wordt.

"De contracten rond de Tour de France lopen via de hoofdzetel van Skoda, deze lopen tot 2013 maar er zijn onderhandelingen bezig om die te verlengen en ook daar lijkt de dopingzaak geen verandering in te brengen," klinkt het nog.

Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 08:49
afbeelding van Techno Patat

Een goeje zaak, het is toch niet omdat een paar ouwe rotten het vroeger te bont gemaakt hebben dat de nieuwe garde er de nadelen van moet ondervinden?

sugar jackson 13:57
afbeelding van sugar jackson

beste,
ik ben sugar jackson top bokser en europees kampioen,ik ben autosponsoring of(sponsoring)aan zoeken voor mijn eigen om te kunnen training als prof sporter.ik ben zelf prof bokser maar ik heb geen sponsoring om te training als prof.aub sponsor mij om te kunnen training als prof aub.laat mij iets weten als u graad mij wil sponsoring.

Sven 14:12
afbeelding van Sven

beste sugar jackson, stuur ons even een berichtje via ons contactformulier (https://autofans.be/contact) of op redactie(at)autofans.be met wat meer gegevens en details.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws