Officieel: Jaguar XFR-S is alles behalve discreet

Jaguar XFR-S

Er valt weinig extra te vertellen over de nieuwe Jaguar XFR-S, nadat we eerder al de nodige info gaven bij de eerste teaser. Blauw is het minste wat je kan zeggen van deze berline, al is dat het enige waardoor je hem misschien verwart met de Polestar Volvo S60.

Want de nieuwe XFR-S krijgt 550 pk en 680 Nm ter zijner beschikking. Daardoor kan hij zich meten met de BMW M5'en van deze wereld. De nieuwe bodykit is er niet enkel voor de show maar zorgt ook voor zowat 70 procent extra neerwaartse druk. De sportkar pompt je hartslag van 0 naar 100 km/u in slechts 4,4 seconden en kent een topsnelheid van 300 km/u.

Jaguar XFR-S

Laatst gepubliceerd

Reacties (13)

Plaats een reactie
Wim 07:47
afbeelding van Wim

Een beetje er over, maar interessant ziet hij er wel uit

Techno Patat 08:55
afbeelding van Techno Patat

Heel knappe velgen en zijkant! De voorkant valt zeker ook goed mee, maar die achterkant heeft voor mij toch teveel johnny-gehalte!

Nu wil ik deze wel eens zien in het Italian Racing Red! (stom trouwens, meveren ze het Italiaanse rood en het Franse blauw, maar waar is het Britisch green?)

Yvesw 13:55
afbeelding van Yvesw

Och kom, ze geven alleszins in hun marketing al toe dat het een "crapuul" van een wagen is. Wanneer zag je laatst nog een persfoto met een driftende wagen? Zelfs Ferrari kan je er niet op betrappen.
De velgen zijn gatlelijk en überordinair, de bumpers zijn te groot en te opzichtig en de spoiler is zo fout dat een eigenaar van een Subaru STI je zelfs raar bekijkt.
En toch is het een zalige wagen! Proud to be fout! ;-)

Techno Patat 18:45
afbeelding van Techno Patat

Ik vind de velgen net heel knap! Maar laat die spoiler er van, doe hem in het rood en misschien nog iets meer opvallende uitlaatpijpjes (zoals Vale zegt) en ik ben in het geheel fan!

Yvesw 18:03
afbeelding van Yvesw

@Pieter: Nieuwe companycar? :-) Regel al maar iets met Jaguar :-p
http://i.imgur.com/365X3.jpg

Sven 12:00
afbeelding van Sven

op de Britse Jaguar-site kan je hem configureren, daar kan je er ook voor kiezen dat ze de spoiler niet monteren (en krijg je een kleiner exemplaar) http://rules.config.jaguar.com/rc/jag/en_gb/cv_jsctl01b/223dz/a-50ps-550_a-xfrbs_jt7/?view=exterior&t=shtml3

Techno Patat 13:46
afbeelding van Techno Patat

ik ben verliefd! Kheb hem net samengesteld in het Italian Red en zonder spoiler! Wat een schoonheid zeg!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws