Laatste Lexus LF-A rijdt de fabriek uit

Laatste Lexus LF-A rijdt de fabriek uit

Een wit exemplaar, dat is de laatste Lexus LF-A. Die wagen werd afgelopen vrijdag afgewerkt, exact twee jaar na de opstart van de productie van deze supercar.

170 medewerkers zorgden ervoor dat 500 exemplaren van de Lexus LF-A de band konden verlaten en hun eigenaars plezier konden bezorgen. Maar nu is de beperkte oplage klaar en zal de Japanse productieeenheid voor andere doeleinden gebruikt worden. De know-how die ze bij de ontwikkeling van de Lexus LF-A hebben opgedaan, zullen de ingenieurs toepassen in andere Lexus-modellen en dan gaat het niet alleen om de F-Sport versies. Ook de know-how rond CFRP (Carbon Fibre Reinforced Plastics) zal verderleven in andere toekomstige modellen.

Laatste Lexus LF-A rijdt de fabriek uit

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 12:22
afbeelding van Yvesw

Knap, begeerlijk en het geluid van god die aan helium zit. Gaat de geschiedenisboeken in...

Techno Patat 13:39
afbeelding van Techno Patat

En als afscheid ga ik nu eens nog een rondje rijden op Forza Horizon met m'n LFA! De enige auto (naast de C63 Blackseries en Pagani Zonda R) die standaard perfect bij m'n rijstijl past! Ik heb enkel een andere luchtfilter gestoken om nog net wat meer geluid te hebben in de auto zelf! One can never have enough V10 noise!

Maar wat een prachtige machine is dit! De looks vind ik schitterend, de handeling was op het randje van perfectie (als je hun rondetijden bekijkt kan het toch niet anders...) en het geluid was hemels! Voor mij was dit DE supercar van de voorbije 3 jaren!

Yvesw 14:18
afbeelding van Yvesw

Kan zich meten met de supercars van de laatste 10 jaar joh. Stiekem vind ik het zelfs één van DE beste supercars ooit. Veel plezier op Forza ;-) Ik ga mijn GT5 eens opstarten zie :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws