Citroën DS3 Red Edition enkel voor het VK

Citroën DS3 Red Edition

Citroën viert nieuwjaar - enkel in het Verenigd Koninkrijk - met een speciale editie van hun DS3. Namelijk de Citroën DS3 Red Edition.

De Citroën DS3 moet, na de Mini, ongeveer de meest te personaliseren wagen zijn. Nu, heb je al jaren last met het zoeken van de juiste kleurcombinatie? Vind je de mogelijkheden niet uitgebreid genoeg? Dan heeft Citroën UK goed nieuws. Zij brengen een speciale editie uit speciaal voor jou.

Deze Red edition is gebaseerd op de DSport en de DStyle trim en bevat enkele leuke extra's.
De wagen is standaard uitgevoerd in het Polar White (of optioneel in het Nera Black) en wordt overspoeld met de rode zee. Zo zijn er rode accenten in de grille, op de spiegelkappen en in het interieur. Ook het dak werd uitgevoerd in het rood.
Verder krijgt de DSport Red edition 17" Bellone velgen in het wit of zwart en de DStyle Red Editon 16" Ashera velgen in het wit of zwart. De velgen krijgen - hoe kan het ook anders - rode wielkapjes.

Binnenin wordt de DS3 Red Edition vol gesmeerd met goodies. Zo krijg je het Connect Signature pack met bluetooth en USB aansluiting. De DStyle variant krijgt een hoogwaardiger geluidsysteem met extra speakers. De DSport variant krijgt daarbovenop het City Signature pack met automatische lichten en ruitenwissers, parkeersensoren, verwarmde en elektrische zijspiegels, aangepast interieur licht en een centrale armsteun vooraan.

Motorisch kan je in benzineland kiezen uit de VTi 120 of de THP 155. Voor de diesellaars is er keuze uit de e-HDI 90 en de e-HDI 115.

De prijzen variëren afhankelijk van de DStyle of de DSport versie tussen de 15.655 pond en 18.060 pond (respectievelijk 19.297,76 euro en 22.262,38 euro).

Wat denken jullie? Moet Citroën deze versie ook naar België halen of zijn we creatief genoeg om zelf een combinatie te maken?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws