22 nieuwe BMW's tegen eind 2014

BMW line up

In een interview met Duitse media maakte het hoofd van ontwikkeling bij BMW, Herbert Diess, bekend 22 nieuwe modellen te zullen lanceren voor het einde van 2014. Tien daarvan zullen gloednieuw zijn, waarmee we bedoelen dat ze de eerste in hun soort zullen zijn.

De premium merken doen het goed. De juiste modellen, juiste marketing en prijs/kwaliteit verhouding blijkt haar vruchten blijven af te werpen. In een interview toont de Duitse baas van ontwikkeling bij BMW dat zijn merk nog veel potentieel ziet. Niet minder dan 22 nieuwe modellen worden er binnen dit en twee jaar gelanceerd, tien daarvan zonder voorganger.

Daarmee denken we uiteraard aan de lang verwachte BMW X4 maar ook aan de uitbreiding van het BMW i-gamma waarin voorwielaandrijving de grootste rol speelt. Volgens Diess zal het aandeel voorwielaangedreven modellen binnen BMW gestaag toenemen.

Ook in elektrische wagens en Plug-In-Hybrids blijven de Duitsers optimistisch. Zij zeggen het overtuigd te zijn van een premium aanpak op de elektrische markt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws