Ferrari beloont werknemers met € 8.500 bonus

ferrari bonus

Het draait goed in supercar land, en al zeker bij het steigerende paard uit Maranello. CEO Luca di Montezemolo maakte zojuist bekend dat alle Ferrari werknemers een bonus van in totaal niet minder dan € 8.500 gaan krijgen. Een leuke extraatje, zo dunkt ons.

Wegens de uiterst succesvolle afgelopen jaren bij het Italiaanse sportwagenmerk zullen de werknemers in de eerste plaats € 4.500 extra op hun eerstvolgende loonbrief vinden, oftewel een maand startersloon voor elk jaar dat ze gewerkt hebben van 2010 tot en met 2012.

Binnenkort zal op deze € 4.500 nog een extra competiviteitsbonus (een extra op een extra dus, yo dawg) komen van € 4.000 die eveneens in elke werknemer zijn contract is vastgelegd.

"Ferrari eindigde 2012 met recordresultaten na een continue groei van drie jaar lang", zo zei Montezemolo in een brief aan alle werknemers. "Dat is volledig te danken aan het harde werk van jullie. Ondanks de economische crisis die vele andere bedrijven het lot heeft gekost zijn wij een leuke uitzondering op de regel, en dat is volledig aan jullie te danken. Laten we zo de komende jaren voortgaan. Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan, maar vooral bedankt voor wat jullie nog gaan doen.".

Montezemolo sloot de brief af met een belofte voor nog een bonus eind 2015, als de volgende jaren even vruchtbaar zijn natuurlijk.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws