Mercedes gooit het interieur van de C- en V-klasse de wereld in

Mercedes-C-klasse-interieur

Mercedes wil duidelijk de aandacht van de BMW 2-reeks afleiden. Vandaag gooit het interieurbeelden van de toekomstige C- en V-klasse de wereld in.

Eerder toonde Mercedes al een teaserfilmpje van de C-klasse (waar wij vlijtig de voorkant wisten uit te halen), nu is het de beurt aan wat interieurbeelden.

Daarop valt te zien dat de C-klasse een hoop elementen leent van de CLA. Denk dan aan de ventilatiemonden en de instumentencluster. Waar trouwens nog duizenden internetwoorden over gaan vallen is het navigatiescherm dat, net zoals bij de A-klasse - op het dashboard wordt geplakt. Vroeger was een opgeplakte GPS in je premiumwagen nog not done, nu is het blijkbaar the way to go.

Mercedes-C-klasse-interieur
Mercedes-C-klasse-interieur

V-klasse?

Mercedes wil de Viano naar een hoger niveau tillen. Daarom vervalt diens benaming en spreken we binnenkort van de V-klasse. Ook het interieur krijgt een flinke kwalitatieve upgrade. Net zoals de C-klasse krijgt de V-klasse het "opgeplakte" infotainment scherm, ventilatiemonden en de nieuwe middenconsole. Volgend jaar zullen we de V-klasse kunnen bekijken.

Mercedes-V-klasse-interieur
Mercedes-V-klasse-interieur
Mercedes-V-klasse-interieur

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Carlos 19:35
afbeelding van Carlos

*Zucht*!! Die GPS vind ik nog altijd een BIG no-no. Verder vind ik het interieur (althans het dashboard) wel TOP.

Techno Patat 09:48
afbeelding van Techno Patat

Ik vind het hier wel in passen! In de A-klasse is het precies van: shit!!! We zijn de gps vergeten!

Hier is het meer van: baas, luister: ik heb een schitterende dashbordlijn getekend! MAAR, die verdomde gps kan er niet in, mag ik hem er op zetten? En het staat er wel los op, maar is precies toch een knap geheel. Ik vind het allesinds heel knap, ik zie me er al met veel plezier de volgende kilometers in doen :P!

Dat van de V- is trouwens ook de moeite zeg! Gooien ze de R overboord en wordt dit de people mover met stijl?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws