Geen CD-speler meer in een Renault

Geen CD-speler meer in een Renault

Vraag een kind wat een diskette is en het denkt dat het om eten gaat dat het niet lust. Muziek wordt steeds meer digitaal beluisterd en niet alleen diskettes maar ook CD's verdwijnen uit het dagdagelijks leven. Renault neemt vervolgens de drastische beslissing om geen CD-spelers meer in te bouwen in de Clio en Captur.

Peugeot besliste eerder al om de CD-speler niet standaard meer te bouwen in de 208 maar wel als optie. Renault gaat nog een pak verder, het verbant de CD-speler uit twee modellen van haar gamma, de Clio en Captur. Ze zal het niet standaard meer inbouwen en zelfs als optie niet meer aanbieden. Mensen die graag CD's beluisteren en een Clio of Captur willen, zijn dus niet meer welkom bij Renault.

Muziek beluisteren kan via Bluetooth of USB-stick, zo gaat het nu eenmaal anno 2013, aldus woordvoerder Karl Schuybroeck. CD's meebrengen in de wagen wordt de uitzondering. Waarom dan de Clio en Captur? Omdat het doelpubliek daar jong is en dus sowieso minder of geen CD's meer gaat beluisteren in de wagen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
BART PJ 23:52
afbeelding van BART PJ

OK, waarvan akte ik ben dus oud(t)...
ben nochtans super tevreden van m'n huidig Cliooootje 'Paris Initiale'....

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws