Stijlvol ordinair: Onyx Range Rover Aspen Ultimate Series

Onyx Range Rover Aspen Ultimate Series

De nieuwe Range Rover kan je bezwaarlijk een subtiele verschijning noemen. Wil je toch nog meer - en meteen ook alle kans om nog een modderpaadje te nemen wegsmijten -, dan heeft Onyx net de kit voor jou.

Subtiliteit staat niet in de tien geboden van Onyx. Hun Range Rover Aspen Ultimate Series laat zelfs blinden schrikken. Een gigantische voorbumper die ongeveer een meter hoog - of laag, zo je wil - is, geeft de Range Rover een serieuze make-over. De zijkant krijgt een zijschort opgeplakt ter grootte van een gemiddelde reddingsloep. Achteraan blijft het, in Onyx-land, nog relatief subtiel met een stevige bumper die vier uitlaatjes huist.

625pk

Al is het niet allemaal slecht nieuws. De V8 uit de Supercharged krijgt ook wat opsmuk. Zo'n 115pk aan opsmuk. In totaal levert die nu een sterke 625pk. Spijtig dat je bij de eerste de beste verkeersdrempel moet vertragen tot 20km/u.

Onyx Range Rover Aspen Ultimate Series
Onyx Range Rover Aspen Ultimate Series
Onyx Range Rover Aspen Ultimate Series
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 07:27
afbeelding van Techno Patat

Compleet oftopic maar een getunede range kan me toch gestolen worden :p :waar blijft de vrijdagfandag van vandeweek? Mijne F5 knop is aant klagen ze :D!

Yvesw 09:53
afbeelding van Yvesw

Uw F5 knop krijgt eindelijk rust ;-) De laatste van het 2de seizoen staat nu online ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws