Maserati verkocht in 2013 120 Ghibli's in Benelux

Op de stand van Maserati - op het autosalon van Brussel - hebben ze reden tot feest vieren. Ze konden in 2013 een groei van 160% optekenen.

Grote groeicijfers voorleggen, dat kunnen niet alle constructeurs zeggen tijdens hun persconferentie op het autosalon. Maserati kan dat gelukkig wel, na een schitterend 2013. In de Benelux werden er in 2013 in totaal 230 auto's afgeleverd, dat is 160% meer dan de 90 wagens in 2012.

De hoofdrolspeler in dat succes is uiteraard de Ghibli, waarvan er al 120 geleverd zijn. Het blijkt dus een gewild alternatief te zijn voor de premium middenklasse.

Op de stand in Brussel staan er vijf modellen: de Quattroporte SQ4, de Ghibli SQ4, de Ghibli, de GranCabrio MC en de GranTurismo Sport.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:10
afbeelding van Techno Patat

Goeje zaak! Heel erg goede zaal zelfs! Ik raad de Ghibli eigenlijk zelf ook aan aan iedereen die rond die prijsklasse wil gaan shoppen! Je hebt een Maserati klinkt toch nog net iets beter dan je hebt een dikke 5-serie of E-klasse! En ze klinken ook echt vet, zelfs in diesel!

Carlos 18:53
afbeelding van Carlos

Bentley vertelde nog op de VRT dat ze 2013 rond de 42 auto's hebben ingeschreven. In 2013 waren er dat nog rond de 30 ^^.

Tot mijn grootste verbazing hebben de mensen achter mijn hoek een nieuwe Ghibli gekocht ^^. Volgende keer is gaan horen :p

Pieter A. 11:28
afbeelding van Pieter A.

Klopt, ook Bentley en Rolls Royce kenden een recordjaar, lees hier het net gepubliceerde artikel.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws