"Er komt geen automaat of V8 in de Viper"

"Er komt geen automaat of V8 in de Viper"

In een interview met de Amerikaanse media bevestigd SRT CEO Ralph Gilles dat er geen automaat in de Viper komt noch een V8.

De vraag van de journalist naar de eventuele komst van een kleinere motor en automaat is desalniettemin gegrond. Chrysler verkocht tot op vandaag nog maar 600 stuks van de gloednieuwe Viper, een denderend succes kan je het daarmee niet noemen. En aangezien de Viper vandaag alleen met een bruute V10 en handbak beschikbaar is, is het vergroten van het aanbod geen slecht idee om ook de verkopen aan te zwengelen.

Maar daar hebben ze bij Chrysler geen oren naar. Er zijn twee redenen waarom de automaat er nooit zal komen. De belangrijkste is dat het gewoon weg niet kan. De tweede reden is dat Viper haar authenticiteit wil bewaren door enkel een zelf te soppen bak aan te bieden. Wie zijn wij dan om dat tegen te spreken?

Eerder gingen er al geruchten dat Viper de 6.4 liter Hemi V8 in het vooronder zou leggen, maar ook dat wordt staalhard ontkend met een droge "geen interesse".

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws