Coyote vernieuwt Android & iOS app

iCoyote update

iCoyote − de app van de bekende Coyote radarverklikker − heeft vandaag een grondige update gekregen met enkele nieuwe functies.

Coyote heeft wereldwijd al meer dan 2,5 miljoen gebruikers en was vorig jaar de meest gedownloade betalende app in de Apple AppStore in zowel België als Frankrijk. Genoeg redenen dus om de app nog wat meer aandacht te schenken die er toch wat verouderd begon uit te zien. Bij de nieuwe functies zien we onder andere een betere verkeersindicator en een verfriste filemodus waarbij je de lengte, de duur en de oorzaak van de file krijgt te zien. Ook nieuw is de mobiele radar in beweging die voortaan via de app gemeld kan worden aan de andere Coyote gebruikers.

De preventie slaperigheid functie heeft nu ook zijn weg gevonden naar de app. Met deze functie monitort iCoyote automatisch (bruuske) veranderingen in snelheid, richting, het uur en de duur van het traject. Bij een mogelijk gevaarlijke situatie gaat de app automatisch alarm slaan om je aan te zetten tot een rustpauze. Deze functie bestond al langer in de aparte 'New Coyote'.

Nieuw is ook de 'multi-alarm' modus (welke bijvoorbeeld een ongeval binnen een zone met trajectcontrole kan weergeven), de mogelijkheid om zelf een nieuwe vaste radar te melden en de mogelijkheid om gevaar te melden als u stil staat, bijvoorbeeld in de file.

De app ziet er nu niet alleen een pak gelikter uit, hij heeft nu ook een hoop meer functies dan voordien. Wij kiezen toch nog steeds de aparte versie want onze gsm is dikwijls met andere taken bezig, bijvoorbeeld navigatie, en dan durft de Coyote app wel eens de voorgrond nemen op cruciale momenten.

De app kost nog steeds € 1,79 en een jaarlijks abonnement € 49,99. Op 11 en 12 maart doet Coyote een tijdelijke promotie met een tweejaarlijks abonnement voor € 74,99. Op je gsm is de gratis navigatie-app Waze een alternatief voor diegenen die liever geen geld uitgeven. Google Play & Apple AppStore.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Eddy vanlanden 13:29
afbeelding van Eddy vanlanden

kan het zijn dat jullie systeem uitlicht in de omgeving van sint truiden of dat er werken aan bezig zijn ik heb coyote in mijn wagen staan een renault kadjar maar nu 3 weken later kan ik deze niet meer ontvangen

Adriaan 17:18
afbeelding van Adriaan

Ik vrees dat coyote niet echt eigendom is van autofans.be dus ik stel voor dat je u richt tot Renault of coyote zelf.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws