Bentley stelt Mulsanne Plug-In hybride Concept voor

Mulsanne Plug-In hybride Concept

Nadat Rolls Royce bekend maakte te starten met Plug-in Hybride, stelt Bentley haar eerste Plug-in hybride concept voor op de Beijing autoshow.

Bentley liet ons vandaag weten te starten met een Plug-in variant van haar Mulsanne, meteen het slagschip van het gamma. Momenteel willen de Britten nog niet spreken van een productievariant en houden ze het op een "Hybrid concept".

Visueel zien we weinig of geen wijzigingen, onder de kap zijn dat er des te meer. Daar werd een set batterijen geïnstalleerd waardoor het vermogen tot 25% meer is ten aanzien van de conventionele Mulsanne vandaag. Daarbovenop zou de CO2 uitstoot dalen met niet minder dan 70 procent. De Bentley Mulsanne Hybrid Concept zou vijftig kilometer elektrisch kunnen rijden alvorens gebruik te maken van haar verbrandingsmotor.

Mulsanne Plug-In hybride Concept

De eerste productieklare Bentley met een Plug-in badge wordt een SUV. "Plug-in", "SUV en "Bentley" in één zin, vanaf 2017 wordt het dagelijkse kost. Nadien volgen allicht de Mulsanne en Continental, want Bentley wil tegen 2020 zo'n 90% van haar gamma als Plug-In hybride gaan aanbieden.

Bentley zal het concept officieel voorstellen op de Beijing autoshow volgende week.

Mulsanne Plug-In hybride Concept

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws