Audi RS7 Sportback nu ook met nieuwe snoet (2014)

audi-rs7-facelift-01

Nu onlangs de A7 werd opgefrist mag ook de topvariant meegenieten van de strakgetrokken neus. Onderhuids vallen er niet echt nieuwigheden te bekennen. Al heb je niet te klagen met de V8 onder de kap.

Hij stond nog maar pas in onze garage, of hij krijgt alweer een update. Vooraan wordt de RS7 uitgerust met nieuwe LED-koplampen die je optioneel kan upgraden naar Matrix LED-technologie). Verder zit er voortaan een hoek af de grille, letterlijk, want ook de RS7 krijgt de herwerkte - meer scherpe - Singleframe grille die je ook al kon zien op de nieuwe TT. Achteraan hinten de achterlichten dan weer erg naar Lamborghini.

Ten slotte kan je voortaan enkele nieuwe kleurtjes krijgen. Nee, niet grijs, grijs en grijs, wel Floret Silver metallic, Glacier White metallic, Mythos Black metallic en Sepang Blue pareleffect.

audi-rs7-facelift-01

Subtiele interieurverschillen

Het interieur krijgt dan weer een vernieuwd instrumentenpaneel, andere ventilatieopeningen en een verbeterd infotainmentsysteem. Subtiele verschillen die weer enkele jaartjes van de 7-familie moet schrapen. Onder de kap ligt nog steeds de 4.0 V8-TFSI met 560 pk en 700 Nm. De nieuwe grille richting horizon - lees: 100 km/u - sturen doe je nog steeds in een tijd van 3,9 seconden. De pret houdt op - afhankelijk van je geldbuidel - bij 250, 280 of 305 kilometer per uur.

Zoek de 3 verschillen:

audi-rs7-facelift-01

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws