Renault Twingo in België vanaf 9.650 euro

renault-twingo-01

De prijszettingbonzen van Renault België hebben een maand of vier na de presentatie van de nieuwe Twingo ook een prijs geplakt op het karretje. Vanaf 9.650 euro is hij de jouwe. Dat moet de goedkoopste achterwielaandrijver op de markt zijn, toch?

Achterwielaandrijving en vijf deuren, dat zijn de grootste nieuwigheden voor de Twingo. Tijdens het weekend van 12 september - net het moment dat wij hem zullen testen - wordt hij beschikbaar bij de dealer. De Twingo Hello! wordt de basisversie en zal 9.650 euro kosten. De Twingo wordt uitgerust met de TCe 90 turbobenzinemotor of met de nieuwe SCe 70, de atmosferische versie van die driecilinder.

Standaard wordt de Twingo onder andere uitgerust met ABS met remhulpsysteem, ESC met antislipsysteem ASR en vertrekhulp op hellingen, passagiers- en bestuurdersairbag en zijdelingse airbags vooraan, passagierszetel met neerklapbare rugleuning, LED-dagrijlichten, snelheidsbegrenzer, boordcomputer, bandendrukcontrolesysteem en Isofix-bevestiging. Optioneel is het R-Link multimediasysteem.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws