Kia Rio facelift zit hem in de bumpers

kia-rio-facelift-2014_04

De Zuid-Koreanen van Kia laten enkele dagen voor het autosalon van Parijs alle info los over de gefacelifte Rio. Toegeven, 'alle info' klinkt grootser dan het is, want buiten wat subtiele aanpassingen blijft het allemaal bij het oude.

Om niet in een vergeten hoekje geduwd te worden door de nieuwe Opel Corsa, Hyundai i20 en gefacelifte Skoda Fabia gooit ook de Kia Rio een fris jasje aan. Klaar voor de winter en klaar om nog enkele jaartjes te draaien in het B-segment.

Vooraan merken we een sportiever ogende bumper op dankzij een paar strategisch geplaatste streepjes aan de luchtinlaten en ook de typerende Tiger Nose Grille werd iets fijner. Achteraan lijkt de - valse - diffuser organisch langs de bumper te lopen dankzij de golvende vorm ervan. Verdere uiterlijke aanpassingen beperken zich tot drie nieuwe velgen (15- tot 17-duims) en twee kleurtjes; Digital Yellow en urban Blue.

kia-rio-facelift-2014_04

Binnenin krijgen de ventilatiemonden chromen details en krijgt de middenconsole een upgrade. Echter hebben we daar momenteel nog geen beeld van. Meer beeld en info binnen enkele dagen op het Autosalon van Parijs!

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 12:39
afbeelding van Wim

lijkt wel een tuning pakket :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws