Moderne klassieker: Gregis Automobili Miranda Roadster

gregis-miranda-roadster_03

Na Morgan en Wiesmann is er nu de volgende in lijn die een klassieke body op moderne technologie zet. De Miranda Roadster moet alvast een ode brengen aan de Italiaanse bolides van de jaren 50 en 60. En eerlijk is eerlijk, het ding ziet er op de renders alvast heerlijk uit.

Italiaan Gianluca Gregis blies in 2010 Automobili Turismo e Sport (ATS) nieuw leven in. Een merk van sportwagens dat in 1963 haar debuut maakte op de Belgische Grand Prix. Vandaag is de man 40 geworden en vindt hij het tijd om een tweede merk op te richten onder zijn eigen naam. Daarvoor gebruikt hij Horacio Pagani als zijn grote voorbeeld.

Het merk, Gregis Automobili zal kit cars aanbieden vanaf 15.000 euro die je zelf thuis in elkaar kan vijzen. De topper zal echter door henzelf worden gemaakt. Die topper, de Miranda Roadster pakt uit met een heerlijke carrosserie en een V8 of V12 motor onder de kap met 'minstens 500 pk'. Kostprijsje voor dat speelgoed is 130.000 euro. Al krijg je dan wel airco, navigatie en lederen stoelen gratis. Het moest er aan ontbreken...

gregis-miranda-roadster_03
gregis-miranda-roadster_03

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws