Subaru prijst nieuwe Outback, vanaf 32.995 euro

subaru_15my_outback

Met het autosalon van Brussel in het vooruitzicht heeft Subaru de prijzen van de nieuwe Outback bekend gemaakt voor ons land. Vanaf 32.995 euro rijd je rond met een vierwielaangedreven crossover, voorzien van een boxer benzinemotor.

Standaard wordt de Outback geleverd met Subaru's Symmetrical All Wheel Drive. Hij wordt ook van bij het begin af uitgerust met de Lineartronic CVT-versnellingsbak. Daarmee schakelt de Outback volgens Subaru naadloos.

eyesight

Ook standaard is 'Eyesight', een item dat door middel van camera's de omgeving en rijomstandigheden in 't oog houdt en kan ingrijpen waar nodig. Het leverde Subaru vijf EuroNcap sterren op.

Wie de 2.5i benzineversie koopt is dus minimaal 32.995 euro kwijt. Wil je niet het 'Comfort'- maar wel het 'Premium'-uitrustingsniveau, dan betaal je 37.495 euro. Dieselen kan ook, met de inmiddels bekende 2.0D boxermotor, ook weer standaard met vierwielaandrijving, Eyesight en CVT. Daar begint de Outback op 35.995 euro en betaal je 40.495 euro voor de Premium-variant.

De Outback is te zien op het salon van Brussel en is vanaf februari bij de dealer te vinden.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
B4 17:34
afbeelding van B4

Geen manuele versnellingsbak verkrijgbaar?

Uw reactie