Donkervoort D8 GTO Bilster Berg Edition: Voor de verzamelaar

donkervoort-d8-gto-bilster-berg-edition

Donkervoort komt volgend jaar naar buiten met de D8 GTO Bilster Berg Edition. Een gelimiteerde D8 GTO die hulde brengt aan het gelijknamige circuit, een nieuwe snoet krijgt en een hoop nieuwe technologie onder kap heeft.

Als grote merken het mogen, dan mag Donkvervoort het ook. Daarom dat het een teaserronde is begonnen om ons warm te maken voor de D8 GTO Bilster Berg Edition. Die is vernoemd naar het Bilster Berg-circuit in Duitsland. Niet zomaar, wel omdat Donkervoort daar de snelste rondetijd heeft neergezet voor straatwagens met de D8 GTO.

De speciale editie wordt gelimiteerd tot 14 stuks en krijgt een unieke voorkant met een nieuwe neus. Meer nog, onderhuids zullen er een hoop mysterieuze componenten aanwezig zijn. Juist ja, Donkervoort heeft het teasen goed in de vingers.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Rebel 14:53
afbeelding van Rebel

Laat maar komen! Het is de gewoonte bij Donkervoort dat er bij speciale modellen zoals deze D8 GTO Bilster Berg Edition ( 11 stuks ) of voorheen D8 270 RS ( 25 stuks ), geregeld een andere neus en onderhuids ook enkele aanpassingen krijgt.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws