Shelby viert 50 jaar Cobra met gelimiteerde editie

shelby-cobra-50-1

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de wereld kennis leerde maken met de Shelby Cobra. Een wagen die tot op heden één van de meest iconische lijnen van autoland heeft. Om dat te vieren gaat Shelby een gelimiteerde oplage maken van 50 stuks.

De Shelby Cobra 427 is een écht collectorenitem. Toch worden ze tot op de dag van vandaag nog gemaakt. Kijk nu naar deze gelimiteerde oplage voor de 50ste verjaardag. 50 exemplaren zullen er gebouwd worden (we hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen waarom) en ze zullen volgeplakt zijn met speciale badges. Kwestie van binnen een jaar of 20 goed geld te verdienen aan je investering. Gouden badges zorgen voor de opvallend toets, terwijl het chassisnummer (CSX4550-CSX4599) bij de kenners het belletje zal doen rinkelen.

De speciale editie komt er in een glasvezel of aluminium variant. Die eerste kan je enkel krijgen in het blauw met een witte streep erover, de laatste kan je ook nog in het geborsteld aluminium krijgen met of zonder strepen. Prijzen variëren van 98.000 euro tot 149.000 euro. Onder de kap zit er trouwens niets, de motor en transmissie moet je zelf meenemen naar het 50ste-verjaardagsfeestje.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Rebel 17:58
afbeelding van Rebel

Das veel geld voor een lege doos. Als er een motorblok en transmissie bij zou zijn voor die prijs, zou ik wel geïnteresseerd zijn.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws