Heerlijk: Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Nighthawk

rolls-royce-phantom-drophead-coupe-nighthawk

Update: Nieuwe foto's vrijgegeven, zie galerij onderaan artikel

Een hele mond vol, de benaming van deze nieuwe variant van de Rolls-Royce Phantom, en behoorlijk speciaal ook. Er worden er maar 9 van gemaakt en als je er één wilt bemachtigen, moet je op zijn minst een postadres in de Verenigde Staten hebben. Je bent exclusief of je bent het niet.

De "Bespoke division" bij Rolls-Royce heeft een speciale uitvoering onder de naam Nighthawk uitgebracht als variant op de Phantom Drophead Coupe. De volledige wagen krijgt een bad van carbon op de deuren en dashboard, maar ook de spaken van het stuurwiel worden getransformeerd in carbon. Het volledige interieur wordt gekleurd in "Hotspur Red and black" leder en zelfs de tellers krijgen een achtergrond met carbon design.

De buitenkant tenslotte krijgt adaptieve LED koplampen en een speciale Diamond Black Metallic laklaag. De motorkap wordt afgewerkt in een matte variant van dezelfde kleur. De aanpassingen zijn puur aan het oppervlak want aan de 6,75 liter V12 motor is geen enkele wijziging gebeurd. Met een beperkte oplage van 9 stuks voor de Amerikaanse markt is dit nu al een toekomstig collectors item. Eentje dat er verdomd knap uitziet.

Hij gaat te koop zijn bij één van de 41 verdelers van Rolls-Royce in Noord Amerika voor een tot hiertoe nog onbekende prijs. 41 dealers voor 9 wagens is inderdaad wat krap dus het zal waarschijnlijk drummen zijn om er één te kunnen bemachtigen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws