Porsche Exclusive Aerokit voor 911 Turbo

porsche-911-turbo-porsche-911-turbo-s-with-aerokit-03

Porsche Exclusive heeft een nieuw pakket klaar voor de Porsche Turbo en de Turbo S. De "Aerokit" zoals het gaat heten is meer dan alleen maar een optische aanpassing.

De Exclusive afdeling bij Porsche in Duitsland is er voor iedereen die zijn Porsche wat "te gewoon" vindt. Voor één van de snellere jongens in het huidige gamma, de Turbo en de Turbo S hebben ze een gloednieuw "Aerokit" pakket in huis.

windtunnel

Nu is dit pakket meer dan alleen maar een visuele aanpassing van de buitenkant, want Porsche heeft het pakket mede ontwikkeld door intensief gebruik van de windtunnel en testen op circuit.

Het Aerokit pakket bevat een nieuwe front lip, zijpanelen, achterpanelen en een aanpasbare achtervleugel die intensief zijn op punt gezet in het Porsche Development Center in Weissach. De nieuwe kit zou een verbetering zijn voor de downforce op zowel voor- als achteras, zonder de Cx-weerstandswaarde van de standaard Porsche Turbo aan te tasten.

ook voor bestaande exemplaren

De kit is beschikbaar voor nieuwe en bestaande Porsche Turbo en Turbo S.

Prijskaartje van deze aanpassing? Indien je een nieuwe Porsche Turbo of Turbo S bestelt kan je deze 5.355 euro kostende optie zo aanvinken. Voor diegenen die al met het recentste model Turbo of Turbo S rondrijden is de kit zonder verf of montage voor 4.879 euro te bestellen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws