Ook de MX-5 zal je kunnen personaliseren

mazda-mx-5-accessories2

Omdat klanten het willen - en omdat merken er een hoop geld mee kunnen verdienen - zal Mazda een hoop accessoires creëren voor de nieuwe MX-5. Gelukkig geen absurde stickers of gekleurde spiegelkapjes, maar daadwerkelijk sportieve upgrades. Die zullen getoond worden op een MX-5 concept tijdens het autosalon van Chicago.

Nu ja, sportief neem je nog best met een korrel zout. Want de upgrades die we nu al te zien krijgen zijn vooral van visuele aard. Al steken we ze nog in het vakje sportief visueel. Kijk maar naar het spoilertje op de koffer, aangepaste diffuser met andere einddemper en het velgensetje van BBS. Ander leuk visueel detail zijn de zwartgemaakte rolbeugels.

We gaan er alvast prat op dat er nog een resem andere goodies te bestellen vallen bij Mazda. Stiekem hopen we ook op performante upgrades zoals een aangepaste ophanging.

Update: Meer info

Meer info begint stilaan boven water te komen voor deze concept. Zo zijn de BBS-velgen 17-duims groot, hebben ze een offset van 45 mm en een rubbermaat van 205/45 R17. Achter die velgen zitten remmen van Brembo. Een ander accessoire is een bagagerek voor op de koffer. Uit carbon en met een gewicht van amper 900 gram.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws