Peugeot geeft ook 208 en RCZ GT Line

peugeot-gt-line-2

De Britse tak van Peugeot heeft te kennen gegeven dat de GT Line enkele familieleden bij krijgt. Want na de 308 en 508 zullen ook de 208 en RCZ sportievere looks krijgen.

Peugeot wist al eerder te vertellen dat de 308 een optionele GT Line krijgt en de 508 kan je ook al bestellen met dat pakket. Nu lijken de pas gefacelifte 208 en de RCZ ook gebruik te maken van dat pakket/ uitrustingsniveau. Momenteel is er enkel Britse info, al kan je er donders op gaan dat het ook hier beschikbaar zal worden.

GT wat?

De GT Line strooit een vleugje sportiviteit over de Peugeots. Het is te zeggen, vooral visueel. Zo krijgt de 208 een stoerdere grille, 17-duims velgen en een grotere einddemper. Echt leuk wordt het pas met de RCZ. Vink je daar het GT Line pakket aan, dan plaats Peugeot een rood logo in de grille, knappe velgen met rood accent in het midden en - hier komt het leuke nieuws - twee einddempers achteraan.

peugeot-208-gt-line

Iets dat voordien enkel beschikbaar was op de RCZ R. Bij de 208 kan je het uitrustingsniveau met een ruime keuze aan motoren bestellen. Bij de RCZ kan je opteren voor de 1.6-liter THP met 200 pk en de 2.0 HDI met 163 pk.

peugeot-rcz-gt-line
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws