Ford plakt prijs op eerste Vignale Mondeo: vanaf 37.600 euro

fordvignale_collection_36

Ford heeft een prijskaartje gehangen aan de Vignale Mondeo - want zo zeg je dat. Vignale staat voor de superdeluxe versies van de nieuwe modellen van Ford, deze Mondeo is de eerste maar ook van de S-Max zit er eentje in de pijplijn.

Vanaf mei kan je de Ford Vignale Mondeo gaan bestellen in de Vingale Lounge bij je lokale Ford Store, waar je dan best laat zien dat je er 37.600 euro voor op tafel kan leggen. Want dat is het bedrag dat je betaalt voor een Mondeo in Vignale-outfit.

Daar krijg je dan wel wat voor terug, want de Vignale Mondeo is alleen verkrijgbaar in de krachtigste motorversies die je op de Mondeo vindt. Denk dan aan de 2.0 TDCi BiTurbo met 180 of 210 pk en de EcoBoost met 203 of 240 pk, maar denk ook aan de benzine-elektrische hybride met 187 pk. Intelligent All-Wheel Drive is ook beschikbaar.

Een Vignale Mondeo onderscheidt zich van de gewone Mondeo door zijn afwerking en chroom accenten. Je kan hem verder herkennen aan een uniek Vignale-rechthoekig radiatorrooster, 18 inch Vignale velgen en een Vignale Nocciola-kleur, al kan je hem ook in het zilver, wit of zwart verkrijgen. Wie een Vignale Mondeo bestelt, kan genieten van een gepersonaliseerde, op hun behoeften toegespitste dienstverlening, ondersteund door een Vignale-relatiemanager en 24 uur per dag gratis telefonische ondersteuning via Vignale OneCall.

Na de afwerking van de wagen in de fabriek wordt de wagen in het speciale Vignale Centre te Valencia nog onderworpen aan 100 extra kwaliteitscontroles. Elke Vignale Mondeo is verder met de hand afgewerkt.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Koen De Beer 20:57
afbeelding van Koen De Beer

Net eentje voorbijgereden op E411 richting Brussel. Foto's op Twitter @koendebeer

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws