Deze Venucia VOW is de trendy Nissan die wij niet krijgen

venucia-vow-concept-2015_01

Weet je nog toen we het hadden over Venucia? Wel, de Chinese joint venture van onder andere Nissan heeft het doek gehaald van hun VOW, en die is best wel wauw.

Samen met Dongfeng maakt Nissan wagens in China onder het Venucia-merkt. Deze VOW is daarvan een concept die kijk moet geven op een toekomstige trendy crossover van het merk. Zo ziet 'ie er ook uit met zijn krachtige lijnen. Zelfs bij Lexus zouden ze een goedkeurende knik geven. De concept pakt daarnaast uit met full Led-koplampen en achterlichten, verborgen deurgrepen, suicide doors voor de achterste passagiers en stevige velgen.

De felblauwe kleur zou dan weer geïnspireerd zijn op een plateau nabij het Andesgebergte. Tja, het is maar hoe je het verkoopt natuurlijk. Wat er onder de kap steekt geven ze bij Dongfeng niet mee. Dat je deze crossover hier niet moet verwachten kunnen we jullie dan weer wel meegeven.

venucia-vow-concept
venucia-vow-concept

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
BertR. 12:14
afbeelding van BertR.

Ik vind dat deze stijl dicht in de buurt komt van wat Peugeot momenteel doet. Moest men zeggen dat het een concept van Peugeot is, ik zou het geloven.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws