Dit is Land Rover nummertje 6 miljoen

land-rover-6miljoen-02

Land Rover heeft sinds haar ontstaan in 1948 dit jaar haar zes miljoenste productiemodel van de band laten rollen. Specifiek gaat het over een verlengde Range Rover Voque SE die speciaal voor de gelegenheid unieke grondverlichting krijgt.

Zes miljoen modellen, volgens Land Rover een mijlpaal in hun bestaan, en ergens kunnen we de jongens uit Gaydon geen ongelijk geven. Want anno 2015 hebben ze blijkbaar niet alleen een hoop auto's in elkaar gevezen, het gaat ze ook voor de wind. Net zoals met broertje Jaguar sinds de overname door Tata Motors.

Maar terug naar nummertje 6.000.000. Dat is - geheel toevallig, echt waar - een dikke Range Rover Vogue SE in een verlengde configuratie met een Yulon wit exterieur. Overdag schreeuwt de SUV alvast niet dat het een specialekke is. 's Nachts dan weer wel, want vanuit de buitenspiegels zal het LR-logo, '6,000,000' en 'April 2015' op de grond schijnen wanneer je de deuren los klikt van deze feesteditie. Momenteel staat hij nog te blinken op het autosalon van Shanghai, later dit jaar zal hij een plekje vinden bij een gelukkige Chinese eigenaar.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws