BMW 7 Reeks: Beierse luxe vanaf 83.500 euro

bmw-7reeks-2015-f11_12

Kijk, zo hebben we het graag, de laatste spotlight is nog niet van de gloednieuwe 7 Reeks gehaald, of BMW heeft de prijzen al prijs gegeven. Het vlaggenschip van BMW heb je vanaf 83.500 euro in je garage staan.

Voor die 83.500 euro heb je de instapper 730d. Al kan je in dit segment nooit echt spreken van het simpelste modelletje. Opteer je voor de xDrive-vierwielaandrijving, dan leg je nog eens 3.450 euro op.

Benzinerijden doe je vanaf 93.250 euro met de 740i, helemaal bovenaan staat dan de 750i xDrive. Die heeft standaard vierwielaandrijving en een knoert van een V8 in het honderd. De prijs is anderzijds navenant; 115.050 euro. De 740e staat op dit moment nog niet in de cataloog.

En de opties?

Wel, laten we even de 730d als basis nemen. Dit zal tenslotte de meest verkochte uitvoering zijn in België. Als Autofans van het eerst uur vinken we meteen het M Sportpakket aan. Dat kost 6.950 euro, maar geeft wel kekke 19-duims velgen, een lederen interieur met M-stiksel, sportiever bumperwerk, de sportautomatische versnellingsbak en een resem andere speeltjes. Geen slechte deal lijkt ons.

Een simpel elektrisch doorschijnend schuifdak kost je dan weer 1.520 euro, Een panoramische uitvoering is niet beschikbaar. Head-updisplay kost 1.620 euro. Hoeveel het BMW Gesture Control kost waarmee je door zwevende handbewegingen het infotainmentsysteem kan aansturen? Amper 250 euro. Tenslotte merken we ook nog Integral Active Steering op, een systeem dat je laat sturen met de vier wielen (achterste bewegen ook enkele graden mee tijdens een bocht). Die technologie kost 1.480 euro.

Ga alvast zelf eens aan het configureren en laat ons weten hoeveel jouw droomversie kost. Configureren kan je hier.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Groovie 12:37
afbeelding van Groovie

131.525 EUR ... 740 i all options. Voor die bijna 40.000 EUR opties kan je al een mooie wagen aanschaffen. Het ziet er echter een geweldig luxueuze 'kar' uit ! Maar blijven spelen met de lotto zeker ? :)

Ruh Ben 12:27
afbeelding van Ruh Ben

Als er nu 1 zekere manier is om zulke wagen altijd buiten je financiële mogelijkheden te houden, dan is het wel op de Lotto/Euromillions spelen.

Adriaan 09:57
afbeelding van Adriaan

Bwa, ik rook niet, drink amper alcohol, heb geen dure hobby's en ben in het algemeen vrij spaarzaam, een keer om de zoveel maand 10 euro op mijn elotto account zetten gaat niets veranderen aan mijn financiële situatie zene :p het kan alleen maar verbeteren :d

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws