Renault 'Talisman' wordt opvolger Laguna

renault-talisman-teaser_01

De zesde van de zevende maand zal Renault de opvolger van de Laguna voorstellen. De Fransen willen nu al laten weten dat hij de naam 'Talisman' draagt. Laten we hopen dat het hem meer voorspoed brengt dan de Laguna.

Want de Laguna kreeg vooral bij de tweede generatie te kampen met elektronische problemen. Problemen die hem de rest van zijn carrière achtervolgden als een donderwolk doorheen een zonnige dag. Want op zich was de Laguna geen slechte wagen, de verhalen over pech werden harder geroepen dan de verhalen over meevallers.

bekende naam

Op 6 juli gaat Renault dus met de spons over haar D-segmenter en wordt nadien de naam Talisman geschreven. of je die al kent? Dat kan, het gaat ook hier weer om een naam die Renault eerder al gaf aan een concept car, net zoals bij de Zoe, Scénic, Fluence of zelfs Megane.

In 2001 was de Talisman een shooting brake met coupéstyling en Gullwing-deuren, benieuwd welke vorm ze voor de Talisman in de catalogus voorzien hebben.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Autobart 15:28
afbeelding van Autobart

Renault Talisman is ook het topmodel in Asië (Samsung SM7) en heeft het dashboard van onze Lattitude (eigelijk een SM5 dacht ik).

Sven 15:46
afbeelding van Sven

helemaal juist, in 2012 schreven we daar dit stukje over.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws