Subaru BRZ tS is nu echt officieel

subarubrz-ts-2015_01

We schreven er twee jaar geleden al over, maar het duurde tot nu voor Subaru haar BRZ tS officieel lanceert. Het 'JDM only'-model moet het rijgedrag van de coupe naar een hoger plan tillen.

Nee, extra pk's krijg je niet met de BRZ tS. Wel buigen de jongens van STI zich over het rijgedrag. Vandaar ook de naam tS; Tuned by STI. Het resultaat is een BRZ met een hoop opgewaardeerde componenten. Denk maar aan veren, dempers, ophangingsarmen, remmen en aandrijfas met een sausje STI erover.

Al zijn het niet enkel onderhuidse veranderingen. Want uiterlijk herken je het tS model niet alleen aan de badge in de grille en op de kofferklep (logisch), maar ook aan de specifieke aluminium wielen en de licht aangepaste achterbumper. Binnenin vallen unieke sportstoelen van Recaro te scoren en staat er in de instrumentencluster voortaan een STI-logo.

Hoop trouwens maar niet dat je er ééntje kan bestellen. 300 stuks gaat Subaru maken en we durven er geld op verwedden dat 99,99 procent daarvan lekker in Japan blijft.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws