Overtuig 10 mensen om Tesla Model S te kopen en krijg Model X gratis!

tesla-model-x

Geen vrees, Autofans is niet overgenomen door malafide sluikreclame. Tesla doet zelf een oproep om via mond-tot-mondreclame de verkoop van de Model S wat aan te zwengelen. Zet je tien mensen aan tot de aankoop van zo'n elektrische sedan, dan krijg je gratis een Model X.

Je kan niet anders dan toegeven dat ze bij Tesla rare marketingmanieren hanteren. De laatste 'campagne' is misschien de gekste ooit, want Model S-eigenaren hebben een e-mail van Elon Musk gekregen waarin staat dat ze stevig kunnen profiteren van het aanprijzen van Tesla's. Overtuig je namelijk iemand tot de aankoop van een Tesla, dan krijg je 1.000 dollar en krijgt de nieuwe koper 1.000 dollar korting op zijn wagen.

Zet je vijf mensen aan tot de aankoop, dan mag je samen met een gast richting Nevada trekken om het openingsfeest bij te wonen van de gloednieuwe batterijfabriek van Tesla. Ronsel je tien mensen, dan mag je één van de eerste Model X-modellen kopen. De eerste klant die er in slaagt om 10 mensen een Tesla te laten kopen krijgt trouwens gratis een Model X.

Of Belgische klanten in aanmerking komen voor deze dienst is vooralsnog niet bekend. Echter, zie je Volkswagen zo'n 'campagne' uit de grond stampen? De lijn tussen gek en geniaal is dun, dat bewijst Elon Musk nog maar eens...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Evy Dent 00:43
afbeelding van Evy Dent

Okay, heb deze avond al gepolst bij mijn buurman, morgen eens polsen bij de postbode, overmorgen bij de tandarts,...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws