Voor de lokale rapper: Rolls-Royce Wraith Inspired by Music

rolls-royce-wraith-inspired-musci_01

Het begint er stilaan op te lijken dat Rolls-Royce meer speciale modellen aan het maken is van de Wraith dan Bugatti van de Veyron. Hun laatste creatie luistert naar 'Inspired by Music' en draait rond de ultieme muziekbeleving in en luxesloep. Puff Diddly en Kanye-Z hebben weer een reden om de geldbuidel open te knippen...

'Wraith Inspired by Music', hopelijk klinkt het geluid in de wagen beter dan die naam, want echt lang is daar niet over nagedacht. Over die geluidsbeleving blijkbaar wel. De unieke Wraith gebruikt het Bespoke-systeem van Rolls-Royce. Daar hebben experten van uit de audioautowereld (scrabble-alarm) twee jaar noest aan gewerkt.

Het resultaat bestaat uit een versterker van 1.300 watt, zeven tweeters voor de hoge tonen, zeven luidsprekers voor de middentonen, twee luidsprekers in het dak en twee krachtige bassluidsprekers om de ramen te laten trillen. Speciaal aan het systeem zijn de micro's die omgevingsgeluid - zowel binnen als buiten - opnemen en het geluid van de stereo automatisch daaraan aanpassen.

rolls-royce-wraith-inspired-musci_01

Visueel herken je de Wraith Inspired by r̶a̶p̶ - sorry - Music door het bruine kleurtje en de koperen accenten. Eerlijk is eerlijk, het interieur is met die kleurstelling alvast om duimen en vingers af te likken.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws