Lexus geeft de GS een frisse neus

lexus-gs-2016-002

Op de Pebble Beach Concours d’ Elegance in de Verenigde Staten stelt Lexus haar vernieuwde GS voor. Te onderscheiden door een wat strakker getrokken design, een nieuwe GS 200t-variant en opgewaardeerd interieur.

Opvallende wijzigingen zijn de nieuwe bumper met herkenbare grille vooraan met nieuwe Bi-LED koplampen. Langszij moet hij door hertekende lijnen wat gespierder en sportiever uit de hoek komen. Achteraan werd ook de bumperpartij herwerkt en behuizen die nieuwe lichtunits. De Japanners stellen ook twee nieuwe velgen beschikbaar, 18 en 19 inch.

Lexus stelt ook een gloednieuwe GS 200t voor. Een variant die voorlopig niet naar België of Nederland komt. Onder diens kap schuilt een vierpitter met 244 pk en 350 Nm. Bij ons blijft het bestaande aanbod dus gewoon gelden, een 2.5 liter viercilinder of een 3.5 liter V6.

lexus gs 2016 002

Binnenin worden er nieuwe kleuren in leder aangeboden. Ook het analoog klokje werd vernieuwd. Dat wordt nu niet enkel verlicht met LED-verlichting, het krijgt ook een GPS mee om zich automatisch aan te passen aan de tijdzone. Want we rijden elke week in een andere tijdzone met onze Lexus, nietwaar?

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 10:18
afbeelding van Wim

hmm, met de nieuwe smoel zijn ze wat te ver gegaan

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws