Toyota lakt nagels Yaris voor 2016

toyota-yaris-2016_01

Om de Yaris fris en proper te houden in het drukke B-segment heeft Toyota een voor de Japanners iets normalere Model year change gelanceerd. Daarbij moet je de veranderingen vooral bij de uitvoeringen en de kleurtjes gaan zoeken.

Geen échte facelift, want al het metaal, plastiek en glas gaat onveranderd door het leven, wel veranderen de laklaagjes erop wat. Zo kan je jouw Yaris voortaan samenstellen met een bi-tone lakkleurtje. Het dak blijft daarbij steeds zwart, de rest van de carrosserie kan je uitvoeren in Pearl White, Platinum Bronze of Barcelona Red. De term wereldschokkend gaan we daarbij niet gebruiken maar het staat wel fris op de Japanner. Je vrouw met een nieuw tintje nagellak, zeg maar...

Hybride krijgt meer klasse

Ook nieuw voor 2016 is een hogere uitvoering voor de Hybride. Die Style-trim doet het met een zwarte grille met chromen accenten rond die grille en de mistlichten. Het interieur krijgt dan weer zwarte stoelbekleding en zwarte inzetstukken op het dashboard. Onderhuids zijn er geen nieuwigheden te bespeuren.

toyota-yaris-2016_01
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws