Toyota brengt drie nieuwe hybrides naar autosalon Frankfurt

toyota-prius-teaser

De eco-hipsters bij Toyota gebruiken het aankomende autosalon van Frankfurt om de aandacht terug naar zich toe te trekken. Het produceerde namelijk hybrides jaren voor het cool was om er één in je line-up te hebben staan. Daarom zal het maar liefst drie nieuwe hybrides op haar stand zetten.

Dank Toyota maar dat er tegenwoordig zoveel hybrides te vinden zijn in autoland, want al vanaf de jaren 90 stoomde het Japanse merk ons klaar voor de huidige invasie van de halfbloedbrandstofdrinker. 2015 zal voor Toyota een belangrijk jaar zijn, want op het aankomende autosalon van Frankfurt (IAA) zal het maar liefst drie nieuwe hybrides voorstellen. De meest bekende is daarbij de volgende generatie Prius die al eerder zonder beschermende kledij gekiekt werd.

Daarnaast brengt het merk ook de RAV4 Hybrid mee. Die werd enkele maanden terug al voorgesteld in Amerika en maakt nu de oversteek naar het Europees continent. Daardoor krijgt de de RAV4-hybride een 2.5-liter benzine die zich laat bijstaan door een elektromotor onder de kap en een groene knuffel van de overheid.

Tenslotte zal Toyota een nieuwe versie van de C-HR concept vanonder het doek halen. De kans is groot dat die een stuk realistischer oogt en de voorbode is van een kleine crossover.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws